Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Akşamın sıcak haberi…Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde 3 aracın karıştığı  zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Akşamın sıcak haberi…Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı

3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında

1 kişi yaralandı

Zincirleme trafik kazasına Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından müdahale edildi.

Kazada yaralanan 1 kişi sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yakınca Mahallesi’nde Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

MALATYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI ŞÖYLE…:

“20.10.2025 günü saat 19.00 sıralarında Yeşilyurt İlçemiz Yakınca Mahallesinde M.T. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 34 FM 0394 plaka sayılı otomobil ile N.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 AGL 290 plaka sayılı kamyonet ile F.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 AAV 781 plaka sayılı otomobilin çarpışması sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.
Kaza neticesinde 34 FM 0394 plaka sayılı otomobil sürücüsü M.T. ve 44 AAV 781 plaka sayılı otomobil sürücüsü F.A. isimli şahıslar hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralanmış olup konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.”

DİĞER BİR ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI…:

Emniyetin kaza ile ilgili açıklaması şöyle “19.10.2025 günü saat 11.45 sıralarında Battalgazi İlçemiz Hanımınçiftliği Mahallesinde V.C. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 09 DE 023 plaka sayılı otomobil ile V.T. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 AHF 776 plaka sayılı otomobil ile G.E. isimli şahsın sevk ve idaresindeki çapa motoru olarak tabir edilen tarım aletinin çarpışması sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kaza neticesinde;

– 44 AHF 776  plaka sayılı otomobil sürücüsü V.T. isimli şahıs hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede,

– Çapa Moturu sürücüsü G.E. isimli şahıs hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede

– Çapa motorunda yolcu konumunda bulunan H.G. İsimli şahıs hayati tehlikesi bulunacak seviyede yaralanmış olup konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”