Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Dünya

Malatya Akçadağlı Milli Boksör Hatice Akbaş Yarı Finale Yükseldi

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Gururumuz…Tarih yazmaya devam ediyor…Malatya Akçadağlı…Milli Boksörümüz Hatice Akbaş bugün ki maçı 5-0 kazanarak adını yarı Finale yazdırdı…

VİDEOYU PAYLAŞ

Malatya Akçadağlı Milli Boksör Hatice Akbaş Yarı Finale Yükseldi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boks branşında Malatya Akçadağlı Fenerbahçe milli sporcu Hatice Akbaş, Ay-Yıldızlı forma altında tarih yazıyor.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Moğol Enkhjargal Munguntsetseg’yi 5-0 yenerek yarı finale yükselen Hatice Akbaş Madalyayı garantiledi.

İşte o maç…Trt Spor

Fransa’nın başkenti Paris’teki North Paris Arena’da yapılan kadınlar 54 kiloda mücadele eden Hatice Akbaş tarih yazıp 85 milyonu gururlandırdı.

Rakibini 5-0 yenerek yarı finale yükselen Hatice’nin rakibi daha sonra belli olacak.

Bir 2 kişi, televizyon ve yazı görseli olabilir

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve diğer yetkililer, müsabakayı salonda izledi. Bakan Bak, müsabaka sonunda bir araya geldiği Hatice ve milli takım antrenörlerini tebrik edip “Hatice’mizden Altın Madalya bekliyoruz. ”dedi.

Bir 3 kişi, televizyon ve şunu diyen bir yazı 'CANLI TRT TRTSPORA SPOR es0 E TRTSPO 8s0 SON PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI BOKS Galaxy AKKA MİLLİ SPORCUMUZ HATICE AKBAŞ KADINLAR 54 KİLODA YARI FİNALE YÜKSELD VE MADALYAYIGARANTILEDI EDI BOKS BBANSINDA MİLLI SPOIRCUMUZ HATICE AKBAŞ. KADINLAR 54 KILO EYREK EINAL MÜSABAKASINDA MD' görseli olabilir

Hatice Akbaş’ın Babası ve Antrenörü Kerem Akbaş “Çok mutluyuz.”ifadelerini kullandı. Hatice Akbaş TRT Spor’a açıklamada bulunup “Çok mutluyum hedefim Olimpiyat şampiyonluğu “ dedi.

Resim

DİĞER VİDEOLAR