Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde Tartışma…MASKİ-MOTAŞ

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Son dakika…Sıcak haber…Tartışma…Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos dönemi ilk Meclisi AK Partili ve CHP’li üyelerin tartışması ile başladı.

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Son dakika…Sıcak

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde Tartışma…MASKİ-MOTAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in yerine Meclis Vekili AK Parti Meclis Üyesi Ramazan Ayhan vekalet etti. İstiklal Marşının ardından konuşan Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan açış konuşmasında “Olimpiyat ikincisi olan Hatice Akbaş’ tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Gündem maddelerine geçileceği sırada CHP grubu adına Meclis Üyesi Günnur Tabel söz alıp 11 maddelik sorunlar listesini sıraladı ve Malatya’da Yerel yönetim meselesi vahameti yaşandığını söyledi. Tabel sıraladığı 11 maddesi arasında arasın da MASKİ-MOTAŞ ve Yol asfalt gibi birimleri sert sözlerle gündeme taşıdı. Asrın felaketi 6 Şubat depremleri sonrasın da halkın çektiği zorlukları ifade edip Büyükşehir belediyesine yüklendi. Meclis başkan vekili Ayhan Tabel’e cevap vermek isterken AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, CHP’li Günnur Tabel’ cevap verdi. Bu sırada CHP Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu söze katılarak “Neden Zorunuza gidiyor?” demesi üzerine tansiyon daha da yükseldi. Başkan Cömertoğlu, bundan önceki Büyükşehir in pandemi deprem olayına rağmen hizmetlerin sürdürdüğünü bu yönetimin ise durumunun ortada olduğunu söyledi.

AK Partili Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın CHP’li Tabel ve Cömertoğlu ‘na cevaplar verdiği sırada Meclis Başkan Vekili AK Partili Ramazan Ayhan devreye girip gündem deki maddeleri görüşelim açıklamasını yaptı.

Meclis gündem de ki maddelerin görüşülmesi ile devam etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI

İLK BİRLEŞİMİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı ilk birleşimi Malatya Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda 14 Ağustos Çarşamba günü saat 15.00’te Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Resim

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan kısa bir konuşma gerçekleştirerek, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda boksta 54 kiloda final müsabakasına çıkan ve gümüş madalya kazanan Hatice Akbaş’ı tebrik ederek, yaşattığı gururdan dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlk olarak gündeme alınması gereken ek maddeler oylanarak kabul edilirken, gündem maddeleri içerisinde yer alan bazı imar ağırlıklı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Bazı gündem maddeleri ise ilgili komisyonlara havale edilirken diğer maddeler ise bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantılarının II. birleşiminin de, 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 15.00’te yapılmasına karar verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay…:
21 Ekim
Sıradaki Haber Malatyaspor Sevdalısı İş İnsanı Mehmet Hanifi Selimoğlu  Anlamlı Ziyaret