Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Organize Sanayi Bölgelerinde Yatırım İçin Yer Alamıyoruz Feryadı

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
En büyük sorun oldu…Halka aş ve iş vermek için çalmadık kapı bırakmayan iş insanları hayli dertli…Malatya’da son yıllar da gündemden düşmeyen en önemli konulardan birisi ise yatırım yapacak iş insanlarını feryadı…

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
En büyük

Organize Sanayi Bölgelerinde Yatırım İçin Yer Alamıyoruz Feryadı

Malatya 1. Ve 2’ni Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmak isteyen iş insanları çaldıkları tüm kapıların yüzlerine kapandıklarını dile getiriyorlar.

Asrın felaketi ile yerle bir olan Malatya’ya ekonominin canlanması işsizlik konusuna çözüm bulunması için fabrikalar kurmak istediklerini “Yer Yok” denilerek isteklerinin olumsuzlukla karşılanması üzerine başka illere bu yatırımları kaydırdıkları gelen haberler arasında yer aldı.

Malatya’ya İstanbul’da gelip üretim merkezi kuran bir iş insanı “Şu an İkizce’de yerim mevcut. Buraya deprem konutları yapılıyor. Yeri taşımam gerek.

Organize Yönetiminden yer talebim oldu. Ret cevabı aldım. Ben şimdi bu yatırımı Adıyaman’a  veya Kahramanmaraş’a  taşıyacağım.

Çalışanlarım işsiz kalacak.

Kendi memleketime yatırım yapmak istihdam sağlamak için geldim. Organize Sanayi de yer talebim kabul edilmiyor” diye dert yandı.

Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapmak için sırada bekleyen çok sayıda iş insanı “Yer yok yer vermiyoruz” cevapları ile bekleyişlerini sürdürüyor.

Bir an önce buna çözüm bulunması isteniyor…