Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halkın Vekili Ölmeztoprak Depremde Gece-Gündüz Malatyalının Yanında Oldu

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Halkın Vekili AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak dün yaşanan depremde hep halkın yanında oldu…Malatyalılar “Bugün zor günümüz. Vekilimiz yanımızda Allah razı olsun” dediler.

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Halkın Vekili

Halkın Vekili Ölmeztoprak Depremde Gece-Gündüz Malatyalının Yanında Oldu

Gece-gündüz demeden Malatyalının yanında olan Halkın Vekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak her gittiği yerde de vatandaşın sevgisi ile karşılandı.

HALKIN VEKİLİ ÖLMEZTOPRAK HALKLA BERABER…:

Resim

Halkın Vekili Ölmeztoprak neler dedi?

Resim

“Kale Merkezde Deprem Sonrası Valilik Koordinasyon Toplantısı ve Süreç Yönetimi Kale merkezde meydana gelen deprem ve süreç yönetimiyle ilgili olarak, Valiliğimizin uhdesinde, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla acil yönetim merkezimizde kapsamlı bir koordinasyon toplantısı düzenledik.

Resim

Bu toplantımızda, hemşehrilerimizin güvenliği, ihtiyaçların karşılanması ve bölgemizde alınması gereken acil tedbirleri detaylı bir şekilde ele aldık. Sahada, hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğim görüşmeler ve özellikle Kale merkezde yaptığım alan ziyaretleri ve incelemelerimin ardından toplantıya biraz geç katılabildim. Ancak, sahadan edindiğim bilgilerle koordinasyon sürecine katkı sağlamaya gayret ettim.

Resim

Koordinasyon toplantımızın çıktıları doğrultusunda, inşallah alınan tedbirler ve devam eden süreç açısından en doğru ve en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir çaba içinde olmaya gayret edeceğiz. Cenab-ı Hak, asrın afeti gibi bir felaketi bir daha yaşatmasın. Süreç yönetiminde emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah, 7/24 esasına göre hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Resim

HALKIN VEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK HASTALARI ZİYARET ETTİ…:

Halkın Vekili Ölmezyoprak ziyaretle ilgili neler dedi?

Resim

“Turgut Özal Tıp Merkezi’mizde Hemşehrilerimize Ziyaret Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki hastane ziyaretimiz sırasında hemşehrilerimizle bir araya gelerek selamlaştık, hal hatır sorduk ve durumlarına, taleplerine dair elimizden gelen ne varsa yanlarında olduğumuzu belirttik. Bir amcamızın belinde kırıklar oluşmuş, yarın ameliyata alınacak.

Resim

Evinin istinat duvarının etkisiyle bu durum yaşanmış. Bunun dışında panik nedeniyle tansiyonu düşüp dengesini kaybeden, yere düşen ve röntgeni çekilen hastalarımız, bir gece müşahade altında tutulacak olanlar var. Ortopedi servisinde yatan ve acil serviste bulunan hastalarımızla ve aileleriyle de ilgilenip hal hatır sorduk. Ziyaretimiz sırasında Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Fatih Gönültaş, servisteki hastalarımızın durumu hakkında uzman doktorlarımız ile birlikte bilgi verdi. Ortopedi servisinde ağaç budarken düşüp ameliyat olan Taşolarlı bir hemşehrimiz bizi memleketindeki evine davet etti.

Resim

İnşallah, hemşehrimiz sağlığına kavuşup hastaneden taburcu olduğunda davetine icabet edeceğiz. Cenab-ı Haktan hemşehrilerimize şifa diliyorum. Rabbim, böylesi zor günleri bir daha yaşatmasın.”

Resim