8828757850

Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Hastanesinden Bayrak Değişimi...

Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Hastanesinden Cemal İnanç’ın emekliye ayrılacak olması nedeniyle İdari Mali İşler Müdürü olarak Fırat Vural atandı.

Yıllardır hastanede Müdür yardımcılığını başarı ile yürüten Fırat Vural, yeni Müdür olarak bayrağı devralarak görevine başladı.

Resim

Görevine başlayan Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Fırat Vural’a hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor.

Hanbey Medya Grup Bünyesin de yer alan Malatya Olay Tv, Malatya Olay Haber’den Dünya Basın Federasyonu Ali Aladağ ile Milli Taekwondocu Abdullah Kara ziyaret edip başarı dileklerinde bulundular.

Ziyarette Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sümeyye Aydın Doğan’da yer aldı.

Resim

Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sümeyye Aydın Doğan, Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Fırat Vural, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Aladağ, “Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sümeyye Aydın Doğan, Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Fırat Vural’un çalışmalarıyla halkın takdirini almaları sağlıkta verilen hizmet kalitesinin de üst seviyede olduğunu ortaya koymaktadır.

Resim

Görevlerinde başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.