9114357506516736218 n

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya’ya Müjdelerle Geliyor

Malatyalılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müjdeler bekliyor.

Malatya’ya bugün gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 14.30’da Hava Limanında törenle karşılanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hava Limanından direkt Malatya’ya gelerek Valiliği ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Valilik binası ve diğer kamu yatırımlarının  kurdele kesim törenini Kapalı Çarşı üzerinde yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 16.00’da Büyükşehir belediyesi yanında miting alanında Malatyalılara hitap edecek ve 300 bininci konutun anahtarını hak sahibi aileye teslim edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çavuşoğlu Mahallesinde evi teslim edilen bir depremzede ailenin misafiri olacak.

Malatya programı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan kentten ayrılacak.

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.