111WQAAbuNh

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Malatya’da depremzede aileye misafir oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halka hitap edip açılışları yapıp hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettikten sonra Çavuşoğlu Mahallesi'nde depremzede Ahmet Zengin’in evine misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zengin ailesinin fertleriyle sohbet ettikten sonra evdeki çocuklara harçlık verdi ve ardından balkona çıkıp vatandaşlara el salladı ve daha sonra evde ayrıldı.

Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gören vatandaşlar sevgi gösterisinden bulunurken bir çoğu da günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resim

Vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi seli Çavuşoğlu’nda ev ziyaretini mitinge adeta dönüştürdü.

Resim

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.