Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata’dan Usta Kalem Ali Aladağ’a anlamlı hediye

Uğur Hanbey Aladağ…: Malatya Olay…:
Günün öne çıkan haberi…Türk Ocağı Malatya Başkanı kanaat önderlerinden birisi olan Nadir Günata’dan usta kalem Ali Aladağ’a anlamı bir hediye, “Ay Yıldızlı Türkiye Haritası”

Uğur Hanbey Aladağ…: Malatya Olay…:
Günün öne çıkan haberi…Türk Ocağı Malatya

Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata’dan

Usta Kalem Ali Aladağ’a anlamlı hediye

Dünya Basın Federasyonu Malatya Başkanı Usta-Duayen Gazeteci Ali Aladağ’ı Hanbey Medya Grup Malatya Olay Haber, Malatya Olay Tv ofisin de ziyaret eden Türk Ocağı Malatya Başkanı Kanaat Önderi Nadir Günata “Yılların kalemi. Dava adamı. Ömrünü mesleğine davasına memleketine adamış. Memleket sevdalısı Malatya’nın değeri usta duayen gazeteci usta kalem Ali Aladağ’a layık olan bir hediyeyi takdim etmekten gurur duyuyorum” dedi.

Başkan Günata, anlamlı hediyeyi takdim ederken şunları söyledi. “Ali Aladağ yılların kalemi. Bu şehrin çilesini çeken birisi. Depremde her şeyini kaybetmesine rağmen dimdik ayakta duran Malatya ve Türkiye sevdalısı olan dava kardeşimiz. Kalemi usta, kendisi usta memleket ve millet aşkı ile yoluna devam ediyor. Ay-Yıldızlı Türkiye haritamız usta kalem Ali Aladağ’a yakışır. Bu şebirin gazetecisi ilk özel televizyoncusu her noktada görev almış memleket sevdalısıdır.

Malatya halkı tarafından da sevilen usta kalem Ali Aladağ’ın sayılarının artması memleketimize en büyük kazanımdır . Yolu ve bahtı açık olsun. Deprem süresince başka illerden Televizyonlardan gazetelerden teklif almasına şahidiö. Şunu demiştir Aladağ bu süreçte asla Malatya’yı ve Malatyalıları bırakmam. Hediyelerim en muhteşemi bu sözlerdir… “

Ay-Yıldızlı Türkiye Haritası hediyesinin anlamına dikkat çeken usta kalem Ali Aladağ, Kanaat Önderi Türk Ocağı Başkanı Taş Medreseli Nadir Günata’nın elinden böylesi bir hediyeyi almaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Usta kalem Ali Aladağ, Kanaat Önderi Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata’nın, ziyareti, armağanı ayrı kendisi ayrı bir değer olduğuna işaret edip “Bizi biz yapan değerlerimizle önde yürüyen Günata gibilerinin sayısının çoğalması şehrimize ülkemize katkı sunar” şeklinde konuştu.