Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Sadıkoğlu, Bakan Kacır’a iletti, KOSGEB Kredileri silinsin

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüşerek KOSGEB deprem kredisi borçlarının silinmesi talebini doğrudan iletti.

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim

Başkan Sadıkoğlu,

Bakan Kacır’a iletti, KOSGEB Kredileri silinsin

Bir dizi programlar için Malatya’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile bir araya gelen Başkan Sadıkoğlu, deprem sonrası hala ayağa kalkma mücadelesi veren Malatya’nın ticari açıdan 6 Şubat öncesine dönemediğini aktararak önümüzdeki ay ödenmeye başlanacak olan KOSGEB deprem kredisi borçlarının silinmesi ya da 2 yıl ertelenmesini talep etti.

Ayrıca Başkan Sadıkoğlu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın projesi olan Model Fabrika başta olmak üzere Oda üyelerinin Sanayi Bakanlığını ilgilendiren sorun ve taleplerini Bakan Kacır’a kapsamlı bir dosya halinde sundu.

Öte yandan, Başkan Sadıkoğlu geçtiğimiz günlerde Ankara’da KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’nu da ziyaret ederek deprem kredisi borçlarının silinmesini talep etmişti.