Genç Parti İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın;

Seçimde sürpriz adaylarımız var...

Malatya Olay Tv-Malatya Olay Haber Gazetesi ve Hanbey Medya Grup’u ziyaret eden Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Dünya Basın Federasyonu Malatya Başkanı Usta Duayen Gazeteci Ali Aladağ’la görüştü.

"Fotoğraf

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçim için çalışmalarını başlattıklarını açıklayan Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın “Sürpriz adaylarımız var.

Halktan karşılık bulacak adaylarımız? Ayrıca her hangi bir ittifak da da yer alırız. Şu an görüşmeler de var. Bakalım gelecek günler ne getirecek.” dedi.

"Fotoğraf

Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Malatya Olay Haber Gazetesinin ilkleri yayınlarından dolayı tebriklerini dile getirdi.

Dünya Basın Federasyonu Malatya Başkanı Usta Duayen Gazeteci Ali Aladağ, Genç Parti Malatya İl Başkanı AhmetTuran Yalçın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade etti.

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.