Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel’den; Malatya Olay Gazetesine ziyaret

Ali Aladağ…:Malatya olay…:
Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel, Malatya Olay Gazetesini ziyaret edip, yerel seçim öncesi çalışmalar hakkın da bilgi verip “Seçimlerde güçlü çıkacağız.”dedi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel’den;

Malatya Olay Gazetesine ziyaret

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Semih Aksoy ve Teşkilat yöneticileri ile Malatya Olay Gazetesi ve Malatya Olay Tv’yi ziyaret eden Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel önemli açıklamalar da yaptı.

"Bir

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel, Malatya Olay Gazetesi’nde şu açıklamaları yaptı:

“Deprem bölgesi Malatya’yı ziyarete geldik. Seçim öncesi çalışmaları da yürütmekteyiz. Partimde ise 4 yıldır bu vazifeyi sürdürüyorum. Seçimin hemen ardından partimizde hem kongre sürecini hem de yerel seçim çalışmalarımızı başlattık. Bu bağlamda il başkanlarımız, yerel yönetimler ve seçim işleri başkanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Genel merkezimizde her hafta birkaç ilçede ve bazı illerde adaylarımızı açıklıyoruz. Aday adaylığı başvurularını alıyoruz. Yerel bazlı olarak partilerle görüşmeleri de sürdürüyoruz.

"Bir

Geçtiğimiz hafta aldığımız kararla Genel Başkan yardımcılarımız Büyükşehirlerde tanıtım faaliyetlerine başladılar. Alana inerek il il, ilçe ilçe raporlama yaparak en doğru aday ve hangi partilerle işbirliği yapma tespiti ile ilgili çalışmalarımız oldu.

"Bir

 2 gündür kendi partim ve diğer partilerle görüşmeler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla hem de gazetecilerle görüşerek Malatya’da nasıl bir alternatif gerçekleştiririz. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Birçok partinin destekleyebileceği bir isimle yerel seçimlere katılmak için hazırlık yapıyoruz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Depremde en çok
Sıradaki Haber Akçadağ Küllerinden Doğuyor yapımı tamamlanan ve devam eden konut sayısı 3.482