devletin zirvesiyle bulusma malatya akcadagli hatice akbas bahceli kurtulmus tebrik

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda üstün başarılar elde eden Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, resepsiyonun odağındaki isimlerden biriydi. Ringdeki şampiyonluklarıyla gururlandıran milli sporcu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından tebrik edildi.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Kurtulmuş ve Bahçeli, Türk bayrağını uluslararası alanda gururla dalgalandıran Akbaş'ı başarılarından dolayı kutladı. Günün anısına hatıra fotoğraflarının çekildiği programda, diğer şampiyon boksörler de hazır bulunarak Meclis'teki açılış coşkusuna ortak oldu. Siyasetçiler ve milli sporcular arasındaki bu samimi diyaloglar resepsiyona damgasını vurdu.

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.