AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Öznur Çalık;

Kurbanını Kızılay’a bağışladı...

Bu kapsamda AK Parti MKYK üyesi ve aynı zamanda Malatya Milletvekili Öznur Çalık kurban bağışı ile desteklerini Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu aracılığı ile gerçekleştirdi.
Milletvekili Öznur Çalık bağış sırasında “Mağdurların ve mazlumların umudu; dayanışmanın ve yardımlaşmanın timsali olan ve aynı zamanda Türkiye deki tüm şubeler arasında en başarılı şubeler arasında olan ve bunu da aldığı ödüllerle taçlandıran Türk Kızılayı Malatya Şubesini tebrik ediyorum, merhamet elini tüm dünyaya uzatan Kızılay’a kurban bağışımızı gerçekleştiriyoruz. Allah kabul etsin” ifadelerini kullanarak kurbanını bağışladı.

Kurban bağışı sırasında Milletvekili Öznur Çalık’ın eşi Eczacı Kenan Çalık ile Kızılay Denetim Kurulu Üyesi Avukat Umut Yalçın’da hazır bulundu.
Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kurbanını Kızılay’a bağışlayan Milletvekili Öznur Çalık’a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR