Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilen Er’in İlçesi Arapgir’de CHP Adayı Cömertoğlu Kazandı

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Son dakika…Sıcak haber… AK Parti’den Malatya Büyükşehir belediye başkanı seçilen Sami Er’in ilçesin de belediye başkanlığını CHP’li Haluk Cömertoğlu seçildi.

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Son dakika…Sıcak haber… AK Parti’den Malatya Büyükşehir belediye

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilen Er’in İlçesi Arapgir’de CHP Adayı Cömertoğlu Kazandı

Malatya Arapgir belediye başkanlığına CHP adayı Haluk Cömertoğlu yeniden 4. Defa seçildi.

Arapgir halkının sevgisini kazanan ve yenden belediye başkanlığına seçilen Haluk Cömertoğlu “Halk ne derse o olur. Teşekkürler Arapgir” dedi.

Resim

HALUK CÖMERTOĞLU KİMDİR?

Haluk Cömertoğlu 1965 yılında Arapgir’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Arapgir’de tamamlayan Cömertoğlu, 1988 yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu, 2013-2015 yıllar arasında İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.1987 – 2009 yılları arasında kurdukları aile şirketinde, inşaat sektöründe ticari faaliyetlerde bulunan Cömertoğlu, 3 dönemdir Arapgir Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir. Cömertoğlu, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Haluk Cömertoğlu 31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden Belediye başkanlığına seçildi.