Aktolga
Yaptığı Binaları Ay-Yıldızlı Bayraklarla Donattı
Mardin-Nusaybin-Kamışlı sınır hattında, terör örgütü YPG yandaşları tarafından Türk bayrağına yönelik yapılan saldırıyla ilgili tepkiler çığ gibi büyüyor.

Hain provokasyona karşı Malatya’nın köklü firmalarından olan Aktolga Yapı Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Umut Kartal, milli birlik ve beraberlik vurgusuyla yerinde dönüşümle yaptığı binaları dev Türk bayraklarıyla donatarak örnek ve öncü oldu.

Türk bayrağına verilen değer güçlü bir şekilde vurgulanırken, Aktolga Yapı Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Umut Kartal, milletin ortak değerlerini hedef alan bu tür girişimlerin, toplumun birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirdiğini belirterek, “Bayrağımız geçmişten bugüne can pahasına korunmuş, asla yere düşürülmemiştir” ifadelerini kullandı.

Aktolga Yapı Enerji şirketinin bayrak seferberliği tüm firmalara örnek olmaya başladı. Malatya’da evler iş yerleri kurum ve kuruluşlar da bayraklarla donatılmaya başlandı.
