Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Malatya’da ön seçim sonuçlarını duyurdu

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ön seçim sonrasında yaptığı açıklamada sandık sonuçlarını açıkladı…..Oy kullanan seçmen sayısı: 76.314

Ali Aladağ…:Malatya Olay…:
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış

CHP Malatya’da ön seçim sonuçlarını duyurdu

Malatya’da ön seçim sonucunda kaç oy kullanıldı?

CHP İl Başkanı Barış Yıldız’ın basın açıklaması metni aynen şöyle.

“Bugün partimizde sabah saat 08.00’da başlayan oy verme işlemi, yoğun katılım nedeniyle planlanan 17.00 bitiş saatinden 19.00’a kadar uzatılmıştır. Dün, belki de Malatya siyasi tarihinin en büyük yürüyüşlerinden birini gerçekleştirdik. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, farklı partilere mensup vatandaşlarımızdan sivil toplum kuruluşlarına kadar onlarca kesim, AKP iktidarının adaletsizliğine ve demokrasinin ayaklar altına alınmasına karşı sesini yükseltti. Bu büyük destek, yalnızca sokaklarda değil, sandıklarda da kendini gösterdi.

Özellikle Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınma ve tutuklanma süreçlerinde bizimle dayanışma gösteren, demokrasiyi savunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler, bu zor günlerde birleşerek kazanacağımızı gördük. Çünkü biliyoruz ki “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz!”

Partimiz ön seçim hazırlıklarını yalnızca üyelerimize göre planlamıştı. Ancak, dayanışma sandıkları sayesinde partimize üye olmayan herkesin de oy kullanacağını gördüğümüzde, sandık sayımızı artırmaya çalıştık. Hazırlıklarımız tüm Malatya seçmenini kapsamamasına rağmen, il ve ilçe başkanlıklarımızda büyük bir demokrasi şöleni yaşandı.

Bu süreçte bizlere gönül veren, desteğini esirgemeyen, karanlıktan korkmayan ve aydınlık bir gelecek için cesaretle mücadele eden tüm vatandaşlarımıza minnettarız. Onlar var oldukça, demokrasi var olacak! Bizler de onlardan aldığımız güçle daha cesur ve kararlı bir siyaset yapmaya ve bu iktidarı göndermeye söz veriyoruz.

Malatya genelinde Cumhuriyet Halk Partimizin

Toplam üye sayısı: 13.535

Oy kullanan üye sayısı: 11.094

Dayanışma sandıklarında ise

Oy kullanan seçmen sayısı: 76.314

Şafak Operasyonu ile seçilmiş belediye başkanlarımızın uğradığı haksızlıklara tepki olarak sandıklara giden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın demokrasi!”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilevler deprem konutları bölgeye farklı bir değer katacak Ali Aladağ…:Malatya
Sıradaki Haber Yeşilevler deprem konutları bölgeye farklı bir değer katacak