Doğanşehir ilçesinde yoğun yağış etkisini sürdürürken, yağış nedeniyle bazı noktalarda sel oluştu. Doğanşehir Belediyesi ekipleri de yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için 24 saat görev yapıyor. Ekipler, yağışlar sırasında su taşkınlarını engellemek ve yağıştan etkilenen vatandaşlara ve mahallere yardım ederek mağduriyeti gidermek için yoğun bir çalışma sergiliyor.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, \"İlçemizde yoğun olarak devam eden yağış, birçok mahallemizde sele neden olmuş durumdadır. Tüm ekiplerimizle sahada olup, mağduriyetleri gidermek için belediye olarak yoğun çalışıyoruz\" diye konuştu.

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.