Düğüne sayılı günler kala kayıplara karıştı
Bir süre önce düğün hazırlıklarına başlayan 34 yaşında ki üniversite mezunu olan ve çevresi tarafından oldukça sevilen Abdullah Berk Karadağ’dan 3 gündür haber alamayan ailesi durumu güvenlik birimlerine de iletti.
Düğününe sayılı günler kala kayıplara karışan telefonuna dahi ulaşılamayan Abdullah Berk Karadağ’ı arama çalışmaları başlatıldı.
Abdullah Berk Karadağ’ı görenlerin veya yerini bilenlerin en yakın güvenlik kuvvetlerine veya ailesine haber vermesi isteniyor.
HER 2 AİLEDE PERİŞAN OLDU…:
Abdullah Berk Karadağ’ın evini dahi hazırladığı eşe-dosta düğün davetiyesi dağıttığı haber alındı.
Abdullah Berk Karadağ’da haber alınamaması üzerine her 2 aile de hayli perişan oldu.
NİŞANLIYA MESAJ…:
Düğününe sayılı günler kala Abdullah Berk Karadağ’ın ortadan kayıp olmadan önce Nişanlısına mesaj yazdığı da öğrenildi.
AİLE SEVİNDİRİCİ HABER BEKLİYOR…:
Abdullah Berk Karadağ’ın bulunması için arama çalışmaları sürerken aile gelecek olan sevindirici haberi bekliyor.
