Erol Ağca Ramazan ayı ülkemize bolluk bereket getirsin
Turizm ve Tekstil sektörün de faaliyet yürüten iş insanı Erol Ağca ramazan ayı dolayısıyla şu mesajı yayınladı. “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı, rahmeti ve bereketi bol olan bir aydır. Yoksulların gözetildiği, iftar sofralarının paylaşıldığı Ramazan ayı, aynı zamanda millet olarak yardımlaşma ve kaynaşma bakımından kaçırılmaması gereken bir fırsat ayıdır.
İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum…”
EROL AĞCA KİMDİR
Erol Ağca 1965 yılında Malatya Pütürge Gökçe Mahallesin de (köyünde) dünyaya geldi.
İlk okulu İstanbul Vezneçiler’de orta okulu Beyazıt orta okulunda liseyi Kocamustafa Paşa lisesinde okudu. Evli üç çocuk babası olan Erol Ağca turizm ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren şirketleri yönetmektedir.