Malatya Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yapılan olağan genel kurul seçimleri eşit oyla sonuçlandı. 12 Ocak’ta gerçekleştirilen genel kurul seçimimde 3 aday yarışırken, mevcut başkan ile İbrahim Karabulut aynı sayıda oy alması üzerine başkanlık kura yöntemiyle belirlendi.
Yapılan kura çekimi sonucunda İbrahim Karabulut, Malatya Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni başkanı oldu.
Başkanlığa seçilmesinin ardından bir mesaj yayımlayan Karabulut, kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Bizleri destekleyen üyelerimize gönülden şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde genç ve dinamik kadromuzla sizlere ayrım yapmaksızın hizmet edeceğiz.”
Karabulut’un önümüzdeki dönemde, oda üyelerinin sorunlarına çözüm üretmeye ve esnafın beklentilerine odaklanan bir yönetim anlayışıyla görev yapacağı ifade edildi.
Malatya Olay Haber Ailesi olarak İbrahim Karabulut ve yönetimine yeni başkanlık döneminde başarılar diliyoruz.
U. Hanbey Aladağ

