İstanbul’da Malatyalıların Elçisi Sadık Dönmezer, 2026 yılı bolluk getirsin

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…: İstanbul’da bir çok STK’da görev alan iş dünyasının sevilen ismi Sadık Dönmezer, 2026 yılının sevgi mutluluk bolluk bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

İstanbul’da Malatyalıların Elçisi Sadık Dönmezer, 2026 yılı bolluk getirsin

Malatyalıların İstanbul’da Gönül elçisi olarak da nitelendirilen hayır sever iş dünyasının gözdesi Sadık Dönmezer, 2026 yılı nedeniyle yayınladığı mesajda şunları söyledi.

“2026 yılı toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde , sağlığın, huzurun kardeşliğin zirve yaptığı bir yıl olması beklentisi ile yeni yılı tüm insanlığa, piyasaya, milletimize, Malatya’mıza Türkiye’mize yaşadığımız dünyamıza, ailelerimize esenlik, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, yeni yılını en içtenlikle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bu anlamda yeni yılın, hepimiz için önce sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum. İnsanlığın barış ve huzurun kıymetini bileceği ve savaşların son bulacağı mucizevi bir 2026 yılı yaşayabilmesini temenni ediyorum.”

 

 

Exit mobile version