İstanbul’da zorlu seçimi Malatyalı Mehmet Karaman farkla kazandı

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…: İstanbul Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Karaman, zorlu seçimi kazandı ve güven tazeledi....Karaman, Ayakkabı İmalat Sektörümüzü Ayağa Kaldırmak İçin Çalışacağız " ifadelerini kullandı.

İstanbul’da zorlu seçimi Malatyalı Mehmet Karaman farkla kazandı

İstanbul Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimli olağan genel kurulunda başkanlık için 2 isim yarıştı. Seçimden zaferle ayrılan esnaf odasının mevcut başkanı Malatya Doğanyol’lu Mehmet Karaman oldu. Mehmet Karaman 243 oy alırken, Murat Tufan 82 oyda kaldı.

İstanbul Ayakkabıcılar Esnaf Odasının Fatih’te 19 Mayıs Düğün Salonunda gerçekleşen olağan genel kurulunda İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz divan başkanı olarak görev yaptı. Mehmet Karaman ve Murat Tufan’ın aday olduğu seçimlerde, kazanan Mehmet Karaman oldu. Karaman odayı ve esnafı daha ileri bir noktayı taşımak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerinin sözünü verdi.

Başkanlığa seçilen Mehmet Karaman,  1921 yılında kurulan İstanbul Ayakkabıcılar Esnaf Odasının 100. yıl kutlamalarının da büyük bir coşkuyla ve birliktelik içinde kutlanacağını söyledi.

Malatyalı siyasetçilerden Erol Ağça, başkanlığa seçilen Mehmet Karaman’ı kutlayıp “Başkanımız ömrünü odaya vermiş çalışkan başarılı birisi kendisi ile gurur duyuyoruz.” dedi.

 

Exit mobile version