Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Levent Kanyonu Spor Kulübü Tarih Yazdı…

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
14–17 Şubat 2026 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen U20 Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Levent Kanyonu Spor Kulübü güreş takımımız, Malatya’mıza unutulmaz bir gurur yaşattı!

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
14–17 Şubat 2026 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen U20

Levent Kanyonu Spor Kulübü Tarih Yazdı…

97 kg kategorisinde mindere çıkan sporcumuzEMİR ÖMER BOZBAĞ, rakiplerine minderi dar ederek TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.

67 kg kategorisinde mindere çıkan sporcumuz Yunus Emre Canpolat, üstün mücadelesi, azmi ve karakteriyle Türkiye 3.’sü olarak bronz madalyanın sahibi oldu .

Bu zafer sadece bir altın madalya değildir…Bu zafer; Malatya’nın azminin, alın terinin, inancının ve yetişen gençliğinin zaferidir.Anadolu’nun yüreğinden çıkan bir evladımız, Türkiye’nin zirvesine adını altın harflerle yazdırmıştır.

Bugün kürsünün en üst basamağında yalnızca bir sporcu değil;Malatya’nın hayali, emeği ve geleceği durmuştur.

Sporcumuzu, kıymetli antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyoruz.Hedefimiz yalnızca Türkiye değil…Hedefimiz ay-yıldızlı mayo ile uluslararası arenalarda İstiklal Marşı’mızı okutmak!

Malatya yetiştirir… Türkiye izler…Ve şampiyonlar Levent Kanyonu Spor Kulübü’nden çıkar!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Türklerin gözbebeğidir Vakıflar...Türk tarihinde Vakıflar denildiğinde akan
Sıradaki Haber Vakıflara yakıştı mı…? ücretsiz iftar yemeği verecekmiş…