Malatya Eğitimine
Mehmet Miraç Gülalioğlu İlkokulu Kazandırıldı
Malatya Valisi Seddar Yavuz ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, hayır sever iş insanı Enver Gülalioğlu’nun yaptırdığı Mehmet Miraç Gülalioğlu ilkokulunu gezdi.
MALATYA VALİSİ SEDDAR YAVUZ NE DEDİ?
“Büyükşehir belediye başkanımız Sami Er ile Birlikte Hayırsever Enver Gülalioğlu Tarafından Yaptırılan Mehmet Miraç Gülalioğlu İlkokulu’nu Ziyaret Ettik. Öğrencilerimizle Bir Araya Gelerek Sohbet Edip, Eğitim Öğretim Hayatlarında Başarılar Diledik.”
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER NE DEDİ?
Malatya Eğitimine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er “Malatya Valimiz Seddar Yavuz ile birlikte, hayırsever Enver Gülalioğlu tarafından yaptırılan Mehmet Miraç Gülalioğlu İlkokulu’nu ziyaret ettik. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, onlara eğitim hayatlarında başarılar diledik. Bu anlamlı katkısından dolayı Enver Gülalioğlu’na gönülden teşekkür ediyoruz.”
Malatya Yeşilyurt ilçesinde yaptırılan Mehmet Miraç Gülalioğlu İlkokulunun gezisinde Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve ailenin yakınları ile diğer görevliler de yer aldı.