Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül’den Yeni Yıl Mesajı

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, yayımladığı yeni yıl mesajında 2026 yılının başta Malatya olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni etti.

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, yayımladığı yeni yıl mesajında

Yeni yılın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmesini dileyen Özgül, özellikle son dönemde yaşanan ekonomik ve sosyal zorlukların yeni yılda yerini umut dolu gelişmelere bırakmasını arzu ettiklerini ifade etti.

Emlak sektörünün şehir ekonomisi açısından önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Özgül, 2026 yılının emlak camiası için daha istikrarlı, güven ortamının güçlendiği ve vatandaşların konuta erişiminin kolaylaştığı bir yıl olmasını temenni etti. Ali Özgül, mesajının sonunda tüm Malatyalıların ve emlak sektöründe görev yapan esnafın yeni yılını kutlayarak, sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Günün gündemi…Malatya 14 Ocak 2026’da yoğun gündemle
Sıradaki Haber Malatya’da Neler Oldu…? Büyükşehir denetim Komisyonu Kimlerden Oluştu…?