Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya İkizce TOKİ Sakinlerinin Yönetimle Sorunları Büyüyor

Malatya İkizce TOKİ sakinleri, site yönetimiyle ilgili ciddi şikayetlerini dile getiriyor.

Malatya İkizce TOKİ sakinleri, site yönetimiyle ilgili ciddi şikayetlerini dile

6 Şubat depremi sonrasında depremzedeler için yapılan konutlarda yaşayan insanlar site yönetiminden şikayetçi. Site yönetimi tarafından yüksek aidat ve faturalar kalanları canından bezdirmiş vaziyette.

Sakinler, apartmanların ve çevrenin yeterince temizlenmediğini, aidatların yüksek olduğunu ve doğalgaz faturalarının aşırı şekilde kabarık geldiğini belirtiyor.

Özellikle, ısı pay ölçer kullanılmadığı için faturaların eşit bölündüğünü ifade eden sakinler, geçen ay faturaların daha düşük olduğunu ancak bu ay gelen faturaların beklenenden çok daha yüksek olduğunu dile getiriyor. Ayrıca, anahtar teslimi yapılmasına rağmen evlerin inşaat halinde olması sebebiyle evlerine taşınamayan bazı sakinler, yine de aidat ödemek zorunda kaldıklarını ifade ediyor.

Sakinler, dış kapıların sürekli açık olduğunu ve yönetim tarafından gerekli dış kapıların yapılmaması sebebiyle apartman içlerinin soğuk kaldığını belirtiyor. Bazı dış kapıların camlarının kırık olduğunu ve bu sorunların da yönetim tarafından giderilmediğini dile getiriyorlar.

Apartmanların içerisinde ve dışarısında temizliğin zamanında yapılmadığından da şikayet eden sakinler, site aidatlarının zamanında ödenmemesi durumunda faiz işlendiğini, ancak yönetimin talepleri zamanında yerine getirmediğini belirtiyor. Sakinler, bu durumların bir an önce çözülmesini ve yönetimin daha duyarlı davranmasını talep ediyor.

Parklarda gerekli temizlik ve bakım yapılmadığından da şikayetler saymakla bitmiyor.

Kısacası depremzedeler mağdur olduklarını ve mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyor.

YORUMLAR

5 adet yorum var

  1. Geçen ay 45 derecede yanan kombiler bu ay derecede 65 yanıyor bunu söyleyen yol sizde alıp bunu haber yapıyorsunuz. Deprem konutlarına taşınan vatandaşlar mağdur edebiyatı yapıp bedavaya alışdıkları için şu belli ödemeler yaptıkları için zorlarına gidiyor olsa gerek. Adamlar Aksadan gelen faturayı kat sakinlerine eşit miktarda paylaştırmışlar . Yok öyle devletin sırtından üç kuruşa beş köfte geçinmel iyi alışdınız.

    1. kardeş bizde kombi yok, apartman kombisinin derecesini de yönetim ayarlıyor. sen bunu nerden biliyorsun? 45 – 65 derecelerden haberin varsa sen yönetimin adamısın ya da yönetimde çalışan birisin. kalkıp kendinizi aklamaya çalışmayın

  2. geçen ay doğalgaz faturamız tüm apartman sakinlerine eşit derecede bölündü. Sebebi ısıpay ölçer aktif değilmiş. Ben 3 derecede yakarken, komşum ise sürekli 5 te yakıyor. ikimizde aynı faturayı ödedik bu adalet mi? Ayrıca apartmanın dış kapı camları kırık sürekli bildirmemize rağmen yönetim gelip değiştirmiyor, apartman içi buz gibi. Temizlik olarak ise sürekli kir pas içerisinde, doğru düzgün temizlik yapılmıyor.

    1. Yönetime verilen ödemenin çok fazla olduğunu düşünüyorum apartmanı temizlerken kirli paspası her yere sürüp bulamaç gibi yapıyorlar yani bir suyu degiştirmek bu kadar zor olmamalı gidip şikayet edildiğinde yinemi siz diye dönüt alıyoruz görevlerinin bu olduğunu unutuyorlar.Parklar aslaa temizlenmiyor 1 senedir lambalarını bile devreye sokamadılar gelip oturup saatlerini geçirip gidiyorlar bizde 680 TL mizi çöpe atmış oluyoruz yazık günah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ali Aladağ…: Malatya Olay…:
Son dakika...Sıcak haber...Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, daha
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uludağ ailesinin evine misafir oldu