Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya Olay’da Yeni Kalem: Fatma Karagöz Avcı Kültür ve Sanat Yazılarıyla Okuyucularla Buluşuyor

Malatya Olay ailesi, kültür ve sanat dünyasına yeni bir soluk getirecek bir ismi bünyesine kattı. Uzun yıllardır tiyatro oyunculuğu, yönetmenlik ve drama eğitmenliği yapan Fatma Karagöz Avcı, artık Malatya Olay’da kültür-sanat kategorisinde haber ve köşe yazılarıyla okurlarla buluşacak.

Malatya Olay ailesi, kültür ve sanat dünyasına yeni bir soluk

Sanata Adanmış Bir Hayat

1976 Konya doğumlu olan Fatma Karagöz Avcı, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. Evliliğinin ardından iki üniversite okuyan Avcı, 1995 yılından bu yana Malatya’da yaşıyor. Yaklaşık 15 yıl önce tiyatro ile tanışarak sanatın büyülü dünyasına adım atan Avcı, bu süreçte seslendirme çalışmalarıyla da dikkat çekti. Belediyeye bağlı masal ve teatral gösterilerde seslendirme yapan sanatçı, sahnenin tozunu yutunca tiyatrodan kopamadı.

Bugüne kadar birçok tiyatro oyununda hem oyuncu hem de yönetmen olarak yer alan Avcı, aynı zamanda drama eğitmenliği yaparak sanat sevgisini genç nesillere aktarmaya devam ediyor. Şu anda özel bir işletmede yöneticilik yapan Avcı, sanatın her alanında üretmeye devam ediyor.

Malatya Olay’da Sanatın Nabzını Tutacak

Fatma Karagöz Avcı, Malatya Olay’daki köşe yazılarıyla kültür ve sanat alanında önemli konulara değinecek. Tiyatro, edebiyat, müzik ve sanatın farklı dallarına dair analizleri, güncel gelişmeleri ve özgün bakış açısını okurlarıyla paylaşacak.

Sanatın topluma kattığı değerleri ön plana çıkaran yazılarıyla Avcı, Malatya’da kültürel yaşama katkıda bulunmayı hedefliyor. Yeni yazılarını kaçırmamak için Malatya Olay’ı takip etmeye devam edin!

Fatma Karagöz Avcı’nın ilk yazısı ”Merhaba” yı okumak için tıklayın