Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Son dakika…Sıcak haber…Malatya polisinden şok uygulama…Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından her yan didik didik arandı.
Halkın huzur ve güveni için şok uygulamaların devam edeceği ifade edildi.Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce, Melekbaba, Taştepe, Hanımınçiftliği Mahallelerimizde bulunan; Metruk binalar ve çevrelerinde, Park ve bahçelerde, Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde denetimler gerçekleştirildi.Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini korumaya yönelik şok uygulamalarımız artarak devam edeceği bildirildi.
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
YORUMLAR