Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya polisinin dikkati sayesinde yakalandı

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Sıcak haber…23 farklı dolandırıcılık suçundan 38 yıl kesinleşmiş cezası bulunun şüpheli başkasına ait sürücü belgesini ibraz etmesine rağmen polisin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Sıcak haber...23 farklı dolandırıcılık suçundan 38 yıl

Malatya Polisinin dikkati sayesinde yakalanan Y.K. işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi. “Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 29.05.2026 tarihinde şüphe üzerine durdurulan Y.K. isimli şahsın ekiplerimize başkasına ait sürücü belgesi ibraz etmiş, ekiplerimizin dikkati sayesinde şahıs yakalanmıştır. Yapılan kontrollerde; 23 farklı ‘Dolandırıcılık’ suçundan 38 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 119.980₺ para cezası ile arandığı tespit edilmiştir.

Şüpheli Y.K. isimli şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Malatya’mızda var olan huzur ve güven ortamının korunması için firari suçluların sokakta gezmesine müsaade edilmeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Malatya Olay Tv…:39 yıl cezası bulunan şahsı polis yakaladı