Özel İdare ve Malatya İl Sağlık Müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan ve önceki dönem Malatya Belediye Meclis Üyeliği ile Başkan vekilliği yapan Mehmet Çolak’ın, annesi Keziban Çolak’ın vefatıyla büyük üzüntü yaşadığı belirtildi.
Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Mehmet Çolak, annesinin cenaze programına ilişkin bilgi verdi. Çolak,
“Annem Keziban Çolak Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı 6 Eylül Pazar günü (bugün) öğle namazını müteakip Şehir Mezarlığı’nda kılınacaktır. Defin Alibaba Mezarlığı’nda yapılacaktır”
ifadelerini kullandı.
Cenaze Namazı Şehir Mezarlığı’nda Kılınacak
Keziban Çolak’ın cenaze namazı, 6 Eylül 2026 Pazar günü öğle namazını müteakip Şehir Mezarlığı’nda kılınacak.
Cenaze namazının ardından merhumenin naaşı Alibaba Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Taziyeler Selçuklu Mahallesi’nde Kabul Edilecek
Çolak ailesinin taziyeleri Selçuklu Mahallesi Taziye Evi’nde kabul edeceği öğrenildi. Taziye evinin Vakıfbank İlkokulu karşısında bulunduğu bildirildi.
Malatya’nın tanınan isimlerinden Mehmet Çolak ve Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak başta olmak üzere Çolak ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Malatya Olay Ailesi Olarak Merhume Keziban Çolak’a Allah’tan rahmet diliyoruz.

