Malatya’da sahur öncesi bıçaklar konuştu
5 yaralı, 4 gözaltı
Malatya’da sahur öncesi tarafların olayı…Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili şu açıklama yapıldı…” 06.03.2026 günü saat 01.30 sıralarında Yeşilyurt İlçemiz Çukurdere Mahallesi’nde meydana gelen ‘Kesici Aletle Kasten Yaralama’ olayı ile ilgili olarak;
Belirtilen adreste aralarında daha önceden husumet bulunan müşteki R.İ. , M.B.İ. , M.Y. isimli şahıslar ile şüpheli A.Ç. , A.K.Y. , Ö.F.Y. , A.Y. , E.A. ve C.K. isimli şahıs arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine taraflar karşılıklı olarak birbirlerini kesici alet kullanmak suretiyle yaralamıştır.
Müşteki M.Y. isimli şahıs hayati tehlikesi bulunacak seviyede, müşteki R.İ. , M.B.İ. ve şüpheli A.Y. ve C.K. isimli şahıslar hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralamıştır.
Olayda taraf tüm şahıslar yakalanarak “Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda GÖZALTINA ALINMIŞ, suç aleti olan bıçak ELE GEÇİRİLMİŞTİR.
