G5Qc6CbWIAAZBeW

Malatyalı Eşref Kalan üretip İsrail’in tahtını yerle bir etti-Tıkla İzle-

Malatya Olay Televizyonu ve Malatya Olay Haber Gazetesi olarak kayısı diyarının yükselen markası Özgüven grup’u ziyaret ettik.

Malatya’ya on binlerce çeşit ürünle hizmet veren kentin ekonomisine katkı sunan teknoloji alanı da dahil çeşitli ürünleri halka sunan Eşref Kalan “Üretime ağırlık verdiklerini” söyledi.

Bir çok alanda temizlik malzemesi üreten Eşref Kalan’a ait 1. Organize Sanayi Bölgesinde de yer alan Özgüven Grup bünyesinde ki fabrikalarda temizlik malzemeleri üretildi.

Bu alanda tahtta bulunan İsrail’i boykotla bitirmek için çağrılar yapıldı.

Malatyalı Eşref Kalan, çocukların Ahmet Kalan, Ömer Kalan ve Muhammed Ali Kalan gece gündüz çalışıp bir evde iş yerinde kullanılan ne kadar temizlik ürün varsa marka ve kaliteli olarak üretip piyasaya sundular.

Açıklama yok.

Temizlik ürünleri Türkiye genelinde ve çeşitli ülkeler de de kalitesiyle hayli beğeni alıp tüketilmeye başlandı.

Malatyalı yaptı ve başardı. Artık İsrail ürünleri tahttan indirildi.

Malatya Olay Tv…:

Malatyalı Eşref Kalan’a ait Özgüven Grup üretip İsrail’in tahtını yıktı

https://www.youtube.com/watch?v=MUwejnFoKkE

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.