AK Parti’de Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ossman Timurtaş, Malatya Olay Haber Gazetesine şu açıklamada bulundu.
“Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Zafer Sırakaya’nın tensipleri; Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım.
Daha önce Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı olarak görev yaptığım genel merkezimize Ana Kademe Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak dönmekten dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.
Ülkemizin ve partimizin dış politikada altın çağını yaşadığı bir dönemde sürece katkıda bulunma ve tarihe yakından tanıklık etme fırsatını bana verdikleri için Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Sn. Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.
Dostlarımdan dua bekler, Rabbimden mahçup olmamayı niyaz ederim. “

