Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pütürge’de Deprem Konutları İçin Yeni İhaleler Gerçekleştirildi

Ali Aladağ…: Malatya Olay Haber…:
Başkan Mikail Sülük’le yeni bir Pütürge kuruldu…Malatya’nın Pütürge ilçesinde, depremden etkilenen köylerde yapılacak betonarme köy konutları için yeni ihaleler gerçekleştirildi.

Ali Aladağ…: Malatya Olay Haber…:
Başkan Mikail Sülük'le yeni bir Pütürge

Pütürge’de Deprem Konutları İçin

Yeni İhaleler Gerçekleştirildi

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçede yürütülen konut çalışmaları kapsamında P324 ve P325 paketleri (52. ve 53. paketler) çerçevesinde toplam 278 adet köy konutunun inşa edileceğini duyurdu.

Projeler; Alihan, Arıtoprak, Çamlıdere, Gertan, Kayadere, Korucak, Kozluk, Kötme, Nohutlu, Poskıran, Sahilköy, Söğütlü, Şükan, Taştepe, Tekederesi, Ulutaş, Uzuntaş, Üçyaka, Yazıca, Yeşildere, Karakaya, Arınlı, Arslankent, Bakımlı, Bayırköy, Belenköy, Bölünmez, Büyüköz, Çığırlı, Erdemler, Ersele, Esencik, Gözlüce, Köklükaya, Örencik, Örmeli, Taşmış, Tatlıcak, Teluşağı, Uzunkoru ve Yamaç mahallelerini kapsıyor.

Başkan Sülük, paylaşımında “İlçemizde depremden etkilenen köylerimizde inşa edilecek betonarme köy konutları için yeni ihaleler gerçekleştirildi. Hayırlı uğurlu olsun Pütürgem.” ifadelerini kullandı.