Şampiyon Malatya Yeşilyurtspor’a
kutlama mesajları yağıyor
Dört bir yandan da Malatya Yeşilyurtspor’a şampiyonluk mesajları gelmeye devam ediyor.
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN KUTLAMA MESAJI…:
Şampiyon Malatya Yeşilyurtspor’umuzu yürekten tebrik ediyorum! Emeği geçen tüm sporcularımıza, teknik ekibimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu gurur Malatya’mızın!”
AK PARTİ İL BAŞKANI ALİ BAKAN’DAN KUTLAMA…:
“Sezon boyunca ortaya koyduğu azim, mücadele ve inançla her maçta yüreğini sahaya koyan Yeşilyurt Spor’umuz, şampiyonluğunu ilan ederek Malatya’mıza büyük bir gurur yaşattı. Bu büyük başarıda emeği geçen, başta futbolcularımız olmak üzere; teknik heyetimize, Kulüp Başkanımız Adnan Çoban’a, destekleriyle her zaman takımımızın yanında olan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit’e ve her koşulda takımına sahip çıkan vefakâr taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeni bir yolun başlangıcında olan Yeşilyurt Spor’umuza, üstün başarılarının devamını diliyorum.”
BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM TAŞKIN’DAN KUTLAMA…:
“Tebrikler Yeşilyurtspor Bölgesel Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlayarak 3. Lig’e yükselen Malatya Yeşilyurtspor’u yürekten kutluyorum.”