Siyasetin gülen yüzü Harika Taybıllı’ya yeni görev

Ali Aladağ…: Malaya Olay Haber…: Siyasette sıcak haber…Halkın sevdiği ve siyasetin sevilen gülen yüzü Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Malatyalı Harika Taybıllı’ya yeni görev...Taybıllı yeni görevine başladı...

Siyasetin gülen yüzü Harika Taybıllı’ya yeni görev

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, partisinin Kurultayı’nda Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği’ne seçilmesi nedeniyle il başkanlığı görevini bıraktı.

Genç siyasetçi Avukat Harika Taybıllı, CHP’de yeni görev alması nedeniyle Edirne il başkanlığından ayrıldığını aktardı.

CHP Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen Avukat Harika Taybıllı İl Başkanlığı görevini bırakması ile ilgili şu açıklamada bulundu.

“Bugüne kadar büyük bir gururla sürdürdüğüm İl Başkanlığı görevimin ardından, şimdi partimizin hukukunu, değerlerini ve birlik ruhunu koruyacağım yeni ve onurlu bir sorumluluğu üstleniyorum. Yüksek Disiplin Kurulu, partimizin vicdanı ve adalet anlayışını temsil etmektedir. Bu görevi, CHP’nin adalet anlayışına yakışır bir sorumluluk bilinciyle yürüteceğim.

Mücadelem asla makamlarla sınırlı değildir. Nerede bir görev verilirse, orada en güçlü şekilde sorumluluk üstlenmeye devam edeceğim. Bu inançla hem partimizin bütünlüğünü korumak hem de halkımıza umut olmak için çalışmayı sürdüreceğim.

GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL’E VE DELEGELERE TEŞEKKÜR…:

Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmesinin kendisi için gurur verici olduğunu ifade eden Harika Taybıllı, daha sonra şunları söyledi.

“Kurultay’da beni Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine layık gören Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve kıymetli delegelerimize yürekten minnettarım. Bu süreçte birlikte yol yürüdüğüm tüm örgütümüze ve yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.”

Exit mobile version