Siyasetin sevilen yüzü ve ismi Bilal Yıldırım Malatya Olay Gazetesin de

Muhammed Fırat Toper...:Ali Ömer Aladağ…:Malatya Olay…: Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Malatya Olay Gazetesini ziyaret etti.

Siyasetin sevilen yüzü ve ismi Bilal Yıldırım;

Malatya Olay Gazetesin de…

Malatya siyasetinin sevilen yüzü  ve ismi Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım Malatya Olay Gazetesini ziyaret edip usta gazeteci Ali Aladağ’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Cu mhurbaşkanlığı seçimin de Milletvekilliğini az bir oyla kaybeden ve halk tarafından sevilen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, Konteyner Basın Kentte Gazetecileri de ziyaret edip yerel seçimi işaret etti.

Malatya Olay Gazetesinin usta kalemi Duayen Gazeteci Ali Aladağ’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, her gün başka bir siyasi etkinlikle halkın karşısında yer alıyor.

Exit mobile version