Yaralılar yerde ambulans bekledi…
Kaza Kuzey Çevre yolunun Dilek yoluyla çakıştığı noktada meydana geldi. İstanbul ve Malatya plakalı otomobiller çarpıştıktan sonra yol kenarına savruldu.
Vatandaşlar yaralıların imdadına yetişirken, iki senedir burada yapılan kavşak çalışmalarının bir türlü bitirilememesi nedeniyle kazaların sürekli meydan geldiğini ifade ettiler.
Avukat Selahattin Sarıoğlu “Burada bulunan altı metrelik ölüm köprüsünden geçen ve kavşak yapımı çevresinde sürücülerin olağanüstü dikkatli olmaları gerekmektedir.
Ama insanla her zaman olağanüstü dikkatte bulunamazlar.
Yaralılara acil şifalar diliyorum, köprünün gidiş geliş şeklinde yapılmasının ve biran önce bu kavşak neyse bu yolun bitirilmesini Devletimizden bekliyoruz.” dedi.
DİĞER TRAFİK KAZAALARI…
ORTA REFÜJE ÇSRPIP DEVRİLDİ…:
Haberin ayrıntıları “Yeşilyurt İlçemiz Turgut Özal Bulvarı üzerinde S.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 T 0020 plaka sayılı ticari otomobili ile seyir halindeyken aracın hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak devrilmesi sonucu yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.
Kaza sonucunda 44 T 0020 plaka sayılı otomobil içerisinde yolcu konumunda bulunan B.A. isimli şahıs hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralanmıştır.”
KALE’DE KAZA…:
Haberin detayı “Kale İlçesinde Malatya-Elazığ karayolu üzerinde M.Ç. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 23 AAK 594 plaka sayılı otomobil ile E.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki pat pat olarak tabir edilen tarım aracıyla çarpması neticesinde yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.
Kaza sonucunda;
– 23 AAK 597 plaka sayılı otomobil sürücüsü M.Ç. ve aynı araçta yolcu konumunda bulunan S.B. isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede,
– Patpat olarak tabir edilen tarım aracı sürücüsü E.A. isimli şahıs hayati tehlikesi bulunacak seviyede yaralanmıştır.
Konu hakkında gerekli tahkikata başlanılmıştır.”
ZİNCİRLEME KAZA…:
Emniyet Müdürlüğü tarafından kaza ile ilgili şu açıklama yapıldı…”15.08.2025 günü saat 10.05 sıralarında Çavuşoğlu Mahallesi Kudüs Caddesi üzerinde L.Y. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 16 CRL 11 plaka sayılı otomobil ile Y.B. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 ABU 960 plaka sayılı otomobil ile M.D. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 ADR 140 plaka sayılı kamyonet ile Ü.K. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 EN 091 plaka sayılı otomobilin çarpması neticesinde dört araçlı, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.
Kaza sonucunda;
– 44 ABU 960 plaka sayılı otomobilde yolcu konumunda bulunan B.B. , A.B. ve Y.B. isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede,
– 44 ADR 140 plaka sayılı kamyonette yolcu konumunda bulunan A.Y.D. isimli şahıs hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede,
– 44 EN 091 plaka sayılı otomobil sürücüsü Ü.K. ve aynı araçta yolcu konumunda bulunan E.E. ve M.Y. isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede, Ç.M. ve E.C.G.isimli şahıslar hayati tehlikesi bulunacak seviyede yaralanmıştır.
Kaza neticesinde 2’si hayati tehlikesi bulunacak seviyede olmak üzere toplamda 9 vatandaşımız yaralanmış olup konu hakkında gerekli tahkikata başlanılmıştır.”

