Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yerli Malı Haftasında; Alışılmışın dışında bir program TOGG incelendi

Ali Aladağ…:Malatya olay…:
Malatya’da bir ilk…Yerli malı haftasında alışılmışın dışında düzenlenen program vardı. Program da TOGG incelendi. Haftanın önemi dile getirildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Yerli Malı Haftasında; Alışılmışın dışında bir program TOGG incelendi

Türkiye’de 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan “Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası”(Yerli Malı Haftası) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kazım Karabekir İlkokulu 1B sınıfı, DHMI Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz’ün katkıları ile alışılmışın dışında bir program düzenlendi.

Milli değerleri korumak, öğrencileri bilinçlendirmek, milli kaynaklaın daha verimli şekilde kullanılmasını sağlamak, yerli üretimi desteklemek ve ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası” programında DHMI Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz’e ait 100’e yakın yerli ve milli teknolojik ürünlerin maketleri sergilenerek öğrencileri robotik kodlama, siber güvenlik, yazılım, yapay zeka, insansız araçlar, havacılık, uzay ve dron teknolojileri alanında daha fazla bilgi sahibi olmaları sağlandı, program kapsamında okumaya ve yazmaya yeni başlayan 48 mevcutlu  1-B sınıfının minik öğrencileri hazırladıkları slaytlarda Yerli Milli teknolojik ürünlerimizin tanıtımlarını yaptı .Ayrıca katılımcılar yerli ve milli aracımız TOGG’u inceleme fırsatı buldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Günün ziyaret haberi…Malatya Damızlık Koyun ve
Sıradaki Haber İhsan Akın’dan Malatya Olay Haber Gazetesine Ziyaret