Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yerli ve Milli Parti İl Başkanı Yalçın, Gazetecileri İftarda Buluşturdu

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay…:
Malatyalı Teoman Mutlu’nun Genel Başkanlığını yaptı Yerli ve Milli Parti İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Gazetecilerle İftar da bir araya geldi…İftar programın da Başkan Yalçın açıklamada yaptı.

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay…:
Malatyalı Teoman Mutlu’nun Genel Başkanlığını yaptı Yerli

Yerli ve Milli Parti İl Başkanı Yalçın, Gazetecileri İftarda Buluşturdu

Malatya’da Yemek Dünyasında verilen iftar programına gazeteciler de yoğun katılım oldu. İftara katılanlar arasında Dünya Basın Federasyonu Malatya Başkanı Ali Aladağ, Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Göçmen, ve çok sayıda gazeteci de yer aldı.

3 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Yerli ve Milli Parti İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Gazeteciler için düzenlenen iftar programında bir de konuşma yaptı.

3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'S' görseli olabilir

Başkan Yalçın şunları söyledi. “Başkanımız Sayın Teoman Mutlu Bey’in sizlere selam ve sevgilerini getirdim. Bu programı yapmaktaki gayemiz hem partimizin tanıtımını yapmaktır. Bildiğiniz gibi Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu bir Malatya evladıdır. 

8 kişi görseli olabilir

Kendisi aslen Hekimhanlıdır. Şu anda yurtdışında olduğu için aramızda olamadı. Bu vesile ile sizlere selam ve sevgilerini gönderdi.  Sizler de bu mübarek günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.  Malatya’nın sorunlarını biliyoruz. Çözümü için de çalışmalar yapmaktayız.  Malatya’nın da, Türkiye genelindeki sorunlardan bilgimiz var.”

3 kişi görseli olabilir