Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yerlikaya, Bak ve Uraloğlu’na fahri hemşerilik verildi…Vali Yavuz’ada talep edildi

Ali Aladağ…: Malaya Olay Haber…:
Malatya’nın nüfusu 3 sayı arttı…Artık 3 bakan hemşerimiz var. Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı ikinci ve son toplantısında 3 Bakan’a fahri hemşerilik beratı verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Ali Aladağ…: Malaya Olay Haber…:
Malatya'nın nüfusu 3 sayı arttı...Artık 3

Yerlikaya, Bak ve Uraloğlu’na fahri hemşerilik verildi…

Vali Yavuz’ada talep edildi

Bugün saat 14.00’de Ramazan Ayhan’ın başkanlık ettiği meclis toplantısın da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gençşik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na fahri hemşerilik verilmesi kabul edildi.

Resim

VALİ SEDDAR YAVUZ’A FAHRİ HEMŞERLİK VERİLMELİ…:

Mecliste 3 Bakana Fahri hemşerilik verilmesinin ardından söz alan Akçadağ belediye başkanı Hasan Ulutaş, “Malatya Valimiz Seddar Yavuz’a da fahri hemşerilik beratı verilmesini talep ediyorum.” dedi.

Resim

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

EKİM AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantılarının II. birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda, 14 Ekim Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Resim

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yoklamanın alınmasının ardından II. birleşimine geçildi. Gündem maddeleri arasında bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a Fahir Hemşerilik Beratı verilmesine yönelik teklif görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Resim

Ayrıca Yozgat ilinin Akdağmadeni ilçesinin Umutlu Belediyesi, Aydıncık Belediyesi, Boğazlıyan ilçesinin Uzunlu Belediyesi, Yenipazar Belediyesi, Çekerek ilçesinin Özükavak Belediyesi ile Malatya Büyükşehir Belediyesi arasında “Kardeş Şehir İlişkisi” kurulmasına yönelik teklif görüşülerek karara bağlandı. Diğer gündem maddeleri arasında bulunan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından sunulan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği hususundaki maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı gündem maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.  ,

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Ere, hemşerimiz bakanlarla görüştü.