Yeşilyurt Kent Konseyi önünde gerçekleştirilen etkinliklere 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katılırken, ellerindeki Türk Bayraklarıyla alanı kırmızı-beyaza bürüyen vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gururunu hep birlikte yaşadı.
Müzik, eğlence, çocuk etkinlikleri ve birbirinden renkli gösterilerin yer aldığı “Yeşilyurt Yaz Akşamları”, bu kez 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusuyla birleşti. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, birlik ve beraberlik ruhu en güzel şekilde yaşandı. 7’den 70’e vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen “Yeşilyurt Yaz Akşamları” etkinliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine yakışır görüntülere sahne oldu.
TÜRK BAYRAKLARIYLA RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Etkinlik alanına ellerinde Türk Bayraklarıyla gelen vatandaşlar, anlamlı gecede renkli ve coşkulu görüntüler oluşturdu. Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümünde milli birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı programda, vatandaşlar müzik ve eğlence dolu bir yaz akşamında bayram coşkusuna ortak oldu.
Renkli anların hakim olduğu etkinliklerde, çocuklar ve gençler de unutulmadı. Animasyon gösterileri ve farklı etkinliklerle keyifli vakit geçiren çocuklar, düzenlenen sürpriz hediye çekilişleriyle de mutluluk yaşadı. Gecede sahne alan Lütfü Acıbucu ve ekibi, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Müzik dolu programda vatandaşlar eserlere eşlik ederken, yaz akşamlarının neşesi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gururu aynı atmosferde buluştu.
Çocuklar için düzenlenen animasyon gösterileri ve etkinlikler de programa ayrı bir renk kattı. Sürpriz hediye çekilişlerinde çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalayan çocuklar ve vatandaşlar, unutulmaz bir akşam yaşadı.
BAŞKAN GEÇİT, VATANDAŞLARIN BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit de “Yeşilyurt Yaz Akşamları” etkinliğine katılarak çocukların, gençlerin ve vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti.
Etkinlik alanında vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Geçit, çocuklarla ve gençlerle sohbet ederek bayram coşkusuna ortak oldu. Program kapsamında gerçekleştirilen hediye çekilişlerinde hediye almaya hak kazanan vatandaşlara ve çocuklara hediyelerini takdim eden Başkan Geçit, yaşanan mutluluğa eşlik etti.
Vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşen etkinlikte konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli sembollerinden biri olduğunu ifade ederek, bayram coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Başkan Geçit, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın coşkusunu, Yeşilyurt Yaz Akşamlarında kıymetli hemşehrilerimizle birlikte yaşadık. Güzel bir yaz akşamında bir araya gelerek hem bayramımızın gururunu hem de birlik ve beraberliğimizin güzelliğini hep birlikte hissettik. Ellerindeki Türk Bayraklarıyla bu coşkuya ortak olan hemşehrilerimiz, gecemize ayrı bir anlam ve güzellik kattılar.” dedi.
Başkan Geçit, etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Müzik, eğlence, çocuklarımız için hazırlanan etkinlikler ve sürpriz hediyelerle dolu güzel bir akşamı hep birlikte geride bıraktık. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, gençlerimizin coşkusu ve hemşehrilerimizin mutluluğu bizler için her şeyden değerlidir. Yeşilyurt’ta birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde güzel etkinliklerde hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Güzel bir yaz akşamında coşkumuza ortak olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.” diye konuştu.
Yeşilyurt’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaz akşamlarına taşındı
Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay Haber…: Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen “Yeşilyurt Yaz Akşamları” etkinliklerinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nün 104’üncü yıl dönümü büyük bir coşku ve gurur içerisinde kutlandı.

