61435238776

6 Şubat’ta Malatya’yı Terk Etmediler

Gözde Hastanelerinin kurucusu Dr. Kenan Kalı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. İbrahim Karaman yaşanan asrın felaketi sonrasında Malatya’da kalmayı tercih ettiler.

Malatya’da depremlerle birlikte çok sayıda göç olurken Gözde Sağlık Kuruluşları bu şehirde kalmayı yeğledi. Kalı ve Karaman göç etmedikleri gibi Malatya’ya yeni yatırımlar kazandırıp işsizlerimize de iş imkanı sundular.

Asrın Felaketinde Malatya’yı terk etmeyenlerden olan Gözde Hastanelerinin kurucusu Dr. Kenan Kalı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. İbrahim Karaman alkışı ve teşekkürü hak etti.

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.