gelinciktepe toki silahli saldiri

Malatya’nın Gelinciktepe TOKİ bölgesinde husumetlisi tarafından meydana gelen silahlı saldırıda, M.T. yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle bir kişiye ateş açtı. Bacağından yaralanan mağdur, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Daha önceden husumetliler!

Polis ekiplerine daha öncesinden husumetli olduğunu belirten M.T., saldırıyı düzenleyen kişinin M.T. isimli şahıs olduğunu belirtti. Şüpheli şahsın yakalama çalışmaları devam etmektedir.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

U. Hanbey Aladağ

YORUMLAR

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.