Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

30 Ağustos Zafer Bayramının 104. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı, Millet–Ordu El Ele

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü, Malatya’da düzenlenen tören ve etkinliklerle büyük bir coşku ve gurur içerisinde kutlandı.

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl
G
MalatyaOlay’ı
Google’da haber kaynağınız olarak ekleyin


Kaynak ekle

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalara askerî birliklerin geçiş töreni ile Türk Silahlı Kuvvetleri envanterindeki yeni nesil silahların sergilenmesi damga vurdu.

Çelenk Sunumu ve Resmî Kabul Yapıldı Malatya’daki kutlama programı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. İl protokolünün katıldığı çelenk töreninin ardından Malatya Valiliği ev sahipliğinde resmî kabul programı gerçekleştirildi.

Sümer Park Önünde Görkemli Tören Kutlamaların adresi daha sonra İnönü Caddesi’ndeki Sümer Park önü oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Türk Silahlı Kuvvetleri adına Yarbay Deniz Esat Martı günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Halk oyunları ekipleri ve gösteri gruplarının performansları alanındakilerden büyük alkış topladı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 104. Yılı Malatya'da Coşkuyla Kutlandı, Millet–Ordu El Ele 1

Yeni Nesil Silahlar Sergilendi, Geçit Töreni Coşturdu Törenin en heyecanlı anları ise askerî birlikler, polis ve jandarma personelinin katılımıyla gerçekleşen resmî geçit esnasında yaşandı. Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde yer alan yeni nesil silah ve askerî unsurlar tören alanında vatandaşların beğenisine sunuldu. Yol boyunca ellerindeki Türk bayraklarını gururla dalgalandıran Malatyalılar, geçiş yapan güvenlik güçlerini alkışlarla karşıladı.

Geniş Katılımlı Kutlama Sümer Park önündeki görkemli kutlamalara; Malatya Valisi Seddar Yavuz, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Gültekin Yaralı, Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ramazan Ayhan, Milletvekilleri, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Gaziler ve  vatandaşlar katıldı. Bayrağını alan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Malatya Olay Tv…:  Malatya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı…Vali Yavuz Anıt Şeref Defteriniz yazdı…