Anne ve oğlun cenazeleri yarın Malatya'nın Akçadağ ilçesi Sarıhacı Mahallesinden toprağa verilecek.
Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Sarıhacı Mahallesi, gelen acı haberle yasa boğuldu. Yücel Bozkurt’un eşi, 65 yaşındaki Rabia Bozkurt yaşamını yitirdi. Aileyi ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğan bu vefatın hemen ardından, Antalya'dan gelen ikinci bir haber acıyı katladı.
Acı Habere Yüreği Dayanmadı
Annesinin vefat haberini Antalya’da alan 3 çocuk babası Mehmet Bozkurt (35), aldığı haber karşısında büyük bir şok yaşadı. Annesinin acısına dayanamayan genç adam, kısa bir süre sonra kalp krizi geçirdi.
Çevresindekilerin tüm müdahalelerine ve yapılan tıbbi yardımlara rağmen kurtarılamayan Mehmet Bozkurt, 35 yaşında hayatını kaybetti. Aynı gün içerisinde gelen iki vefat haberi Bozkurt ailesini ve tüm mahalleyi derinden sarstı.
Anne ve Oğul Yan Yana Son Yolculuğuna Uğurlanacak
Hem anne hem de evlat acısını aynı anda yaşayan Bozkurt ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Rabia Bozkurt ile oğlu Mehmet Bozkurt’un cenazelerinin yarın memleketleri Malatya’nın Akçadağ ilçesi Sarıhacı Mahallesinde yan yana toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR