Kent genelinde huzur ve güvenliği artırmak amacıyla araç filosuna katılan yeni taşıtlar için düzenlenen törene kent protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kent Protokolü Törende Buluştu
Emniyet teşkilatının imkan ve kabiliyetlerini güçlendirecek araçların teslim törenine; Malatya Valisi Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Ayhan'ın yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu iştirak etti.
"Halkın Huzuru İçin 24 Saat Görev Başındayız"
Törende konuşma yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, emnimet güçlerinin kentteki huzur ve güven ortamını tesis etmek adına aralıksız çalıştığını vurguladı. Yapılan ortak açıklamada, "Halkın huzur ve güveni için günün 24 saati görev yapan emniyetimize yeni araçlar hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.
AK Parti İl Başkanı Ali Bakan’dan Teşekkür Mesajı
Araçların hizmete alım törenine katılan AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, tören sonrası yaptığı değerlendirmede güvenlik güçlerinin imkanlarının her geçen gün arttığına dikkat çekti.
Milletin huzur ve güvenliğinin her şeyin üzerinde tutulduğunu belirten Ali Bakan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Milletimizin huzur ve güvenliğini her şeyin üzerinde tutan, güvenlik güçlerimizin imkân ve kabiliyetlerini her geçen gün artıran güçlü iradesi ve kararlı liderliği dolayısıyla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum.
Vatanımızın dört bir yanında milletimizin huzuru, devletimizin bekası için gece gündüz fedakârca görev yapan kahraman polislerimizi, jandarmamızı ve Mehmetçiğimizi Rabbim her türlü tehlikeden muhafaza eylesin. Hizmete alınan araçlarımızın teşkilatlarımıza güç, milletimize huzur, Malatya’mıza ise daha güvenli yarınlar getirmesini diliyorum."
Yeni hizmet araçlarının teslimiyle birlikte Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'nün saha devriye ve müdahale kapasitesinin daha da güçlenmesi hedefleniyor.

YORUMLAR