Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kadın Kollarından Malatya Çıkartması

Ali Aladağ…: Malaya Olay Haber…:
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan Malatya’da bir dizi programlara katıldı…AK Parti Kadın Kollarının Malatya çıkartmasın açıklamalar da yapıldı.

Ali Aladağ…: Malaya Olay Haber…:
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları

AK Parti Kadın Kollarından Malatya Çıkartması

Malatya’da ağırlanan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Tuğba Işık Ercan, Hava Limanın da Büyükşehir belediye başkanı Sami Er, AK Parti il başkanı Ali Bakan, Kadın Kolları il başkanı Esin Yıulmaz ve partililer tarafından karşılandı.

Resim

İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz, STK temsilcilerimizle bir araya geldi.

Milletvekili önceki Bakan Bülent Tüfenkci “Üreten, yenilikçi, cesur ve ülkemizin kalkınmasına güç katan kadınlarımız; toplumumuzun en büyük ilham kaynağıdır.

Kadınlarımızın emeği, vizyonu ve kararlılığıyla daha güçlü bir gelecek inşa ediyoruz.

Her daim olduğu gibi; çalışan, üreten, hayal kuran ve hayallerini gerçeğe dönüştüren tüm kadınlarımızın yanındayız.

Güçlü kadınlarımızla Türkiye daha güçlü.

Kadın emeği, ülkemizin yükselen değeridir.”

AK PARTİ İL BAŞKANI ALİ BAKAN NELER DEDİ?

Resim

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Tuğba Işık Ercan Şehrimizde..

Bugün, ilimizde ağırladığımız Sayın Başkanımız ile birlikte girişimci kadınlarımız ve STK temsilcilerimizle bir araya geldik.

Üreten, yenilikçi, cesur ve ülkemizin kalkınmasına güç katan kadınlarımız; toplumumuzun en büyük ilham kaynağıdır.

Kadınlarımızın emeği, vizyonu ve kararlılığıyla daha güçlü bir gelecek inşa ediyoruz.

Resim

Her daim olduğu gibi; çalışan, üreten, hayal kuran ve hayallerini gerçeğe dönüştüren tüm kadınlarımızın yanındayız.

Güçlü kadınlarımızla Türkiye daha güçlü.

Kadın emeği, ülkemizin yükselen değeridir.”

AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI BAŞKANI TUĞBA IŞIK ERCAN NELER DEDİ?

Resim

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Tuğba Işık Ercan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde artık Türkiye ne oldu? Dünya lideri ülkeler konumuna geldi. Sadece savunma sanayinde değil, pek çok farklı sanayilerde de pek çok farklı üretim alanlarında da Türkiye söz sahibi. Türkiye artık eskisi gibi değil.”

Resim

AK Parti iktidara gelmeden önce Meclis’teki kadın milletvekili oranının yüzde 2 olduğunu, şu an bunun yüzde 20’ye yükseldiğini belirten Ercan, her ortamda kadınların temsiliyetini yüzde 50’lere ulaştırmayı hedeflediklerini anlattı.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde artık Türkiye ne oldu? Dünya lideri ülkeler konumuna geldi. Sadece savunma sanayinde değil, pek çok farklı sanayilerde de pek çok farklı üretim alanlarında da Türkiye söz sahibi. Türkiye artık eskisi gibi değil. Türkiye artık ne yapılıyor? Dünyadaki bütün sorunları çözülürken, ‘Türkiye ne der?’ deniliyor veya Türkiye’nin arabuluculuğa başvurmak zorunda kalıyorlar. İşte Türkiye’nin bu konumunu görüyorsunuz, sizlerde fark ediyorsunuz. Gazze-İsrail konusunda çok fazla şey yapıyoruz. Hamdolsun yine ateşkes sağlandı, istediğimiz düzeyde değil ama istediğimiz düzeye de getireceğiz Allah’ın izniyle inşallah bu konuyu da.”

Resim

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Türkiye'nin göz bebeği yerli ve milli silah
Sıradaki Haber Halkın Vekili Ölmeztoprak, Bakan Güler’le görüşüp Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK’ün Müjdesini Verdi