Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Tekin, Engelleri ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Malatya’da Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelip “Engelleri ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur…”dedi.

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Malatya’da Battalgazi

Bakan Tekin, Engelleri ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur

Bakan Tekin Malatya’da…

Resim

Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e Vali Seddar Yavuz, Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın,Yeşilyurt belediye başkanı İlhan Geçit, AK Parti il başkanı Ali Bakan, Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve diğer görevliler eşlik ediyor.

Resim

BAKAN TEKİN MALATYA’DA SESLENDİ…:

Resim

“Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında, Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ve onları özveriyle yetiştiren öğretmenlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Önce insan diyen bir medeniyet ve geleneğin mensupları olarak, her bir bireyin ihtiyaç duyduğu nitelikli eğitime erişim imkânlarını artırmak ve çocuklarımızın yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri engelleri ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Eğitim ailesi olarak, öğrencilerimizin her türlü engeli aşabilmeleri için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’nın, toplumsal farkındalığımızın artmasına katkı sağlamasını diliyor; değerli öğrencilerime derslerinde başarılar, öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”